fbpx
Menu

Pompa la Schimb

De multe ori ne presează timpul și nu putem ocupa un elevator 2 zile până să se recondiționeze pompa de ulei si să fie trimisă prin curierat.

La PompeUlei întâmpinăm această problemă cu o rezolvare rapidă prin Pompa la Schimb.

Vă putem pune la dispoziție acest serviciu la doar 450 RON în cazul în care pompa dvs. de ulei îndeplineste următoarele aspecte și ne furnizați poze prin WhatsApp cu ele.

Pompa dvs. nu corespunde cerințelor? Nu este nicio problemă. Putem accepta la schimb și aceste pompe, dar se calculează costuri suplimentare pentru remedierea defecțiunilor.

pompa la schimb

Condiții acceptare pompă la schimb

1. Pompiță de ulei

Pompița de ulei trebuie să fie originală și în stare bună. Pompițele aftermarket sau zgâriate nu se acceptă la schimb. Ele necesită înlocuire, care costă în plus 300 RON.

  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 1
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 2
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 3
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 4

2. Pinioane în stare bună

Pinioanele cu dantura defectă necesită înlocuire. Prețurile sunt următoarele pentru pinioane folosite dar în stare bună: kit pinion intermediar 250 RON, pinion arbore balansier 100 RON. Pinionul de pe arborele cotit costă 320 RON piesa nouă.

  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 5
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 6

3. Corp în stare bună

Carcasele cu lovituri / crăpături / rupturi necesită înlocuire.

La corpul pompei pot apărea niște uzuri care se manifestă în jocul axial (față-spate) al balansierilor. Acestă uzură nu se poate rectifica, așadar corpul necesită înlocuire.

În cazul pompelor care necesită înlocuirea corpului se calculează un cost suplimentar de 300 RON.

  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 7

4. Arbore de echilibrare în stare originală

Acceptăm la schimb doar arbori de echilibrare în stare originală. În cazul în care aveți un balansier bucșat sau cu axul hexagonic sudat de balansier se va calcula un cost suplimentar de 250 RON.

  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 8
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 9

În cazul în care pompa dvs. de ulei îndeplinește toate punctele menționate mai sus, documentați aceste aspecte cu poze și trimiteți-le prin WhatsApp la numărul 0737 77 33 99 împreună cu datele dvs de facturare și adresa de livrare.

În cazul în care ne trimiteți datele până la ora 14:00 vi se va trimite un colet cu o pompă de ulei gata recondiționată cu mențiunea de Colet la Schimb, urmând să puneți pompa dvs. în schimbul celei trimise de noi prin curierat.