Menu

0

0.00 lei

Pompa la Schimb

De multe ori vă presează timpul și nu puteți ocupa un elevator două zile până se trimite și se recondiționează pompa de ulei ? ?

La PompeUlei întâmpinăm această problemă cu o rezolvare rapidă prin serviciul Pompă la Schimb.

Vă putem pune la dispoziție acest serviciu la doar 450 RON în cazul în care pompa dvs. de ulei îndeplineste următoarele aspecte și ne furnizați poze prin WhatsApp cu ele.

Pompa dvs. nu corespunde cerințelor? Nu este nicio problemă. Putem accepta la schimb și aceste pompe, dar se calculează costuri suplimentare pentru remedierea defecțiunilor.

pompa la schimb

Condiții acceptare pompă la schimb

1. Pompiță de ulei

Pompița de ulei trebuie să fie originală (inscripționată cu codurile originale VW) și în stare bună. Pompițele aftermarket sau zgâriate / lovite nu se acceptă la schimb. Ele necesită înlocuire, care costă în plus 300 RON.

  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 1
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 2
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 3
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 4

2. Pinioane în stare bună

Pinioanele cu dantura defectă necesită înlocuire. Prețurile sunt următoarele pentru pinioane folosite dar în stare bună: kit pinion intermediar 250 RON, pinion arbore balansier 100 RON. Pinionul de pe arborele cotit costă 320 RON piesa nouă.

  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 5
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 6

Cuzinetul din interiorul pinionului intermediar trebuie să fie în stare bună, în caz contrar se achită un cost suplimentar de 80 RON.

  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 7
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 8

3. Corp în stare bună

Carcasele cu lovituri / crăpături / rupturi necesită înlocuire.

La corpul pompei pot apărea niște uzuri care se manifestă în jocul axial (față-spate) al balansierilor. Acestă uzură nu se poate rectifica, așadar corpul necesită înlocuire.

În videoclipurile de mai jos sunt prezentate verificarea jocului la ambele arbori de echilibrare. Dacă oricare dintre cele două prezintă joc axial atunci carcasa trebuie înlocuită. În acest caz se calculează un cost suplimentar de 300 RON.

4. Arbore de echilibrare în stare originală

Acceptăm la schimb doar arbori de echilibrare în stare originală. În cazul în care aveți un balansier bucșat sau cu axul hexagonic sudat de balansier se va calcula un cost suplimentar de 250 RON.

  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 9
  • PompeUlei, reconditionare, turbo, turbosuflante 10

Dacă pompa dvs. de ulei îndeplinește toate punctele menționate mai sus, documentați aceste aspecte cu poze și trimiteți-le prin WhatsApp la numărul 0743 035 955 împreună cu datele dvs. de facturare și adresa de livrare.

În cazul în care ne trimiteți datele până la ora 14:00 vi se va trimite un colet cu o pompă de ulei gata recondiționată pe ziua următoare cu mențiunea de Colet la Schimb, urmând să puneți pompa dvs. în schimbul celei trimise de noi prin curierat.